SWINGING WHEELS


Voorkom vallen met de fiets!


FIETSEN MET ZIJWIELEN VOORVOLWASSENEN NIET MOEILIJK?


U heeft weinig tijd nodig om aan onze Swinging Wheels te wennen. Zeker als u gewoon kunt fietsen op een volwassen fiets en alleen wat meer zekerheid zoekt bij het op- en afstappen.Fietscompleetmonteert de steunwielen op enkele centimeters van de grond. Het grootste deel van de tijd draaien de wielen dan“dansend” rond in de lucht; vandaar de naam Swinging Wheels. Wel zorgen de steunwielen ervoor, dat de fiets rechtop blijft staan bij het op- en afstappen.

Wanneer u ondersteuning van de zijwielen continu nodig heeft, worden dezeop de grond gemonteerd. Het wennen duurt dan iets langer,omdat het sturen wat anders aanvoelt. Dit is meer te vergelijken met een driewielfiets.

WAAROM ZIJWIELEN VOOR EEN VOLWASSENEN FIETS

Steeds vaker hoort u over valpartijen op de fiets onder ouderen, maar u wilt blijven fietsen. Soms hebt u iets extra’s nodig om u veiligte blijven voelen op de fiets.De Swinging Wheels van B2 Products kunnen u daarbij helpen als verende zijwielen voor volwassenen. De Swinging Wheels geven u net dat extra stukje zekerheid, waardoor u zich weer veilig en vrij over de weg beweegt. Onze zijwielen voor volwassenen geven uw fiets extra stabiliteit. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over valpartijen bij het op- en afstappen, of bij het stoppen voor het stoplicht. Swinging Wheels zijn hierdoor de ideale zijwielen voor volwassenen waar u zich niet voor hoeftte schamen.


Deze steunwielen zijn uitermate geschikt voor ouderen die moeite hebben met het op- en afstappen. U kunt de Swinging Wheels via onze website eventueel kopen of een keer uitproberen.

Mochtu interesse hebben in deze zijwielen dan horen wij dit graag.

Onze openingstijden


maandag

gesloten

dinsdag

9:00–17:00

woensdag

9:00–17:00

donderdag

9:00–17:00

vrijdag

9:00–17:00

zaterdag

10:00–14:00

zondag

gesloten

Om sneller contact te krijgen via whats app scan de code voor het nummer.