Uw fietsen winkel in Ridderkerk - Bolnes

de Wetstraat 71 2987AA Ridderkerk Tel: 0180795712 of Mob:0615282528

 

Onze Winkel

 

Bent u op zoek naar een herenfiets, damesfiets of een gebruikte fiets? Bij Fietscompleet slaagt u altijd! Wij hebben een mooi assortiment van verschillende merken. Deze bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Wilt u bij het kopen van een nieuwe fiets uw huidige tweewieler inruilen, dan doen wij u een uitstekend aanbod. Op die manier profiteert u dubbel bij ons.

De collectie van Fietscompleet bestaat uit:

• stads fietsen

• elektrische fietsen

• moeder fietsen

• transport fietsen

• school fietsen

• aangepaste fietsen

In onze winkel hebben wij verschillende merken en modellen op voorraad. Fietscompleet staat graag voor u klaar, om met een persoonlijk advies de fiets te zoeken, die het best bij u past. Met onze vakkennis en de hoogstaande kwaliteit van onze fietsen, bent u verzekerd van langdurig fietsplezier.

Fietscompleet heeft IEDERE maand een leuke aanbieding!

Moderne onderhoudswerkplaats.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets kunt u bij Fietscompleet terecht. Wij hebben een moderne, ruime werkplaats waar wij deskundig uw fiets kunnen repareren. Voor speciale wensen op het gebied van diefstalpreventie, verzekeringen, aanpassingen, accu service, swinging wheels, het ombouwen van uw fiets naar e-bike en fietsverlichtingsystemen, bent u bij Fietscompleet aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.