Uw fietsen winkel in Ridderkerk - Bolnes

de Wetstraat 71 2987AA Ridderkerk Tel: 0180795712 of Mob:0615282528

 

SWINGING WHEELS

 

 

Voorkom vallen met de fiets!

 

 

 

 FIETSEN MET ZIJWIELEN   VOOR VOLWASSENEN NIET MOEILIJK? 

U heeft weinig   tijd nodig om aan onze Swinging Wheels te wennen. Zeker als u gewoon kunt   fietsen op een volwassen fiets en alleen wat meer zekerheid zoekt bij het op-   en afstappen. Fietscompleet   monteert de steunwielen op enkele centimeters van de grond. Het grootste deel   van de tijd draaien de wielen dan “dansend” rond in de lucht; vandaar de   naam Swinging Wheels. Wel zorgen de steunwielen ervoor, dat de fiets rechtop   blijft staan bij het op- en afstappen.
  
  Wanneer u ondersteuning van de zijwielen continu nodig heeft, worden deze op   de grond gemonteerd. Het wennen duurt dan iets langer, omdat het sturen   wat anders aanvoelt. Dit is meer te vergelijken met een driewielfiets.
 

 

WAAROM ZIJWIELEN VOOR EEN VOLWASSENEN FIETS

Steeds vaker hoort u over valpartijen op de fiets onder   ouderen, maar u wilt blijven fietsen. Soms hebt u iets extra’s nodig om u   veilig te blijven voelen op de fiets. De Swinging Wheels van B2 Products kunnen u daarbij helpen als verende zijwielen voor volwassenen. De   Swinging Wheels geven u net dat extra stukje zekerheid, waardoor u zich weer   veilig en vrij over de weg beweegt. Onze zijwielen voor volwassenen geven uw   fiets extra stabiliteit. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over   valpartijen bij het op- en afstappen, of bij het stoppen voor het stoplicht.   Swinging Wheels zijn hierdoor de ideale zijwielen voor volwassenen waar u   zich niet voor hoeft te schamen. 

Deze steunwielen zijn uitermate geschikt voor ouderen   die moeite hebben met het op- en afstappen. U kunt de Swinging Wheels via   onze website eventueel kopen of een keer uitproberen. 

Mocht u interesse hebben in deze zijwielen dan horen wij dit graag.